Ce fel de barbat este, in functie de cum te saruta! Toate femeile trebuie sa stie asta!

Ce fel de barbat este, in functie de cum te saruta! Toate femeile trebuie sa stie asta!
Ce fel de barbat este, in functie de cum te saruta! Toate femeile trebuie sa stie asta!

Exista anumite anumite indicii pe care le putem obtine in functie de stilul in care barbatul in cauza saruta.

1.Tipul rechin

O femeie proaspat divortata a intalnit la un moment dat un tip care i-a aratat tot interesul si au inceput sa iasa impreuna. Desi nu circulau legende prea incantatoare despre individul in cauza, cunoscut fiind faptul ca nu a avut un comportament prea frumos cu fosta lui sotie, ea si-a propus sa-i dea o sansa, totusi. Totul a capatat sens si contur cand s-a ajuns la sarut.

Tipul rechin saruta foarte agresiv, mai mult musca, iar senzatiile oferite erau foarte neplacute. Dupa sarut, el i-a propus sa mearga mai departe. Din fericire, femeia s-a trezit la timp si l-a refuzat, dandu-si seama ca un tip care saruta atat de agresiv tot timpul, avea sa fie agresiv si in comportament.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Teribil! Un virus care se transmite prin sarut te poate face infertila!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies