Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman
Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Elevii de clasa a XI a încep să se pregătească pentru examenul maturităţii. Luni, 13 martie, are loc proba scrisă la limba şi literatura română pentru simularea Bacalaureatului 2017.

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. De anul acesta, ministerul Educaţiei a introdus o nouă procedură pentru simularea de BAC 2017 la limba română clasa a XI a. Cu toate acestea, rămâne în picioare regula conform căreia se dau subiecte diferenţiate. Astfel, cei de la uman (filologie, ştiinţe sociale) vor avea subiecte diferite faţă de tehnologic şi de real (mate-info, ştiinţe ale naturii).

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Practic s-au adus schimbări în structura celor trei subiecte. Motivarea a fost faptul că Bacalaureatul clasic „promova doar memorarea şi reproducerea unei informaţii de foarte multe ori, irelevantă şi neaflată în concordanţă cu aptitudinile şi competenţele pe care un sistem educaţional al secolului XXI, ar fi trebuit să le promoveze”. Informaţia a fost oferită de Consiliul Naţional al Elevilor, care a militat pentru această schimbare.

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Astfel, se pun bazele unui nou tip de Bacalaureat, care ar urma să fie susţinut de anul viitor de elevii de clasa a XII a. Iată în ce constau modificările.

Vezi subiectele pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies