Vedete cu stil la “Roata Norocului” - Silvia Popescu si Cristina Ich

Vedete cu stil la “Roata Norocului” - Silvia Popescu si Cristina Ich
Vedete cu stil la “Roata Norocului” - Silvia Popescu si Cristina Ich

In editia de duminica, 19 martie, a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, doua invitate cu stil si atitudine vor pasi in platoul show-ului prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.

Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” si Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din showzib-ul autohton, supranumita si Angelina Jolie de Romania, vor invarti roata in beneficiul unor frati cu care soarta nu a fost prea blanda. Baietii fac parte din cadrul Scolii Sociale Sportive, un proiect dezvoltat in Romania de Asociatia FDP- Protagonisti in educatie in parteneriat cu Fundatia Real Madrid.

Consoanele si vocalele sunt rostite cu stil de cele doua vedete invitate duminica la “Roata Norocului”. Silvia face o marturisire de zile mari in acest weekend, subliniind faptul ca este o fire superstitioasa. Vedeta Kanal D mizeaza pe destin si pe faptul ca norocul nu poate fi controlat.

“Ana, poate-mi vei ghici si tu viitorul! O tiganca mi-a spus ca voi castiga <Bravo, ai stil!> si iata-ma castigatoare.

Poate castig si azi la <Roata Norocului>”, spune vedeta increzatoare.
Proba balonului cu heliu starneste hohote de ras in public, cand Cristina Ich rosteste cu voce pitigaiata, versurile unei melodii binecunoscute.

Nu ratati o noua editia e emisiunii “Roata Norocului” difuzata duminica aceasta, la ora 20:00, la Kanal D! Silvia Popescu, cea mai noua vedeta a postului Kanal D si Cristina Ich fac show de zile mari in acest weekend. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

What’s Up si Lidia Buble fac echipa duminica, la „Roata Norocului”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies