Rasturnare de situatie in platoul "Te vreau langa mine"! Una dintre participante a fost demascata de un barbat misterios: "Sunt un client de-al ei! De ce nu spune ca este maseuza?"

Rasturnare de situatie in platoul
Rasturnare de situatie in platoul "Te vreau langa mine"! Una dintre participante a fost demascata de un barbat misterios: "Sunt un client de-al ei! De ce nu spune ca este maseuza?"

Participanta a inlemnit cand i-a auzit vocea barbatului si a incercat sa se apere.

Barbatul care a intervenit telefonic si-a dorit sa ii arate adevarata fata a Ionelei si a marturisit faptul ca a intalnit-o pe aceasta la salonul de masaj in care lucreaza, insa nu in functia de receptionera asa cum a mentionat ea, ci in calitate de maseuza.  

 

"Sunt un client de-al ei! De ce nu spune ca este maseuza? Chiar stie sa faca un barbat fericit! Credeti-ma nu este doar receptionera! Nu face numai masaj, nu pot sa intru in detalii!", a spus barbatul.

 

Uluita de spusele barbatului, Ionela a incercat sa explice tuturor faptul ca cel care sunase nu spune adevarul si ca totul este doar o inventie menita sa o denigreze gratuit.

 

Vezi ce reactie a avut pe Kanald.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cat de mult a slabit Gabriela Cristea! Vedeta emisiunii "Te vreau langa mine" a marturisit cum a reusit!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies