Declaratii emotionante ale Ioanei Benedek, cunoscuta actrita de telenovele: "Mi-am dedicat ultimii 5 ani de zile exclusiv lui Dumnezeu!"

Declaratii emotionante ale Ioanei Benedek, cunoscuta actrita de telenovele:
Declaratii emotionante ale Ioanei Benedek, cunoscuta actrita de telenovele: "Mi-am dedicat ultimii 5 ani de zile exclusiv lui Dumnezeu!"

Ioana Benedek a acordat un interviu spectaculos presei din Romania.

Ioana Benedek (44 de ani) a devenit celebra anii trecuti in rolurile sale din telenovele, devenind un nume greu al genului tv care a prins foarte bine in America Latina si in Europa, inclusive in Romania. Stabilita de decenii in Mexic, tara ei de adoptie, Ioana a acordat un amplu interviu site-ului femeide10.ro, in care a vorbit despre cariera si despre retragerea ei din luminile rampei.

“Nu mă relaţionez sentimental cu colegii de muncă. Este un principiu, pe care până acum l-am respectat. Una-i una şi alta-i alta. Viaţa mea personală este totalmente despărţită de viaţa publică şi profesională. Nu-mi place să le amestec. De aceea nimeni nu ştie nimic de mine… Decât atunci când eu decid să vorbesc cu presa. Nu-mi plac scandalurile mediatice şi nici nu mă pretez pentru ele!” a povestit Ioana pentru sursa citata.

Frumoasa actrita a povestit apoi si de ce a ales sa plece din atentia publicului larg.

"M-am retras total. Dar momentan. Şi-am făcut-o eu însămi din propria-mi decizie. Au fost 5 ani dedicaţi „pentru mine”. Pentru proiectele mele personale, pentru viaţa mea interioară şi de familie! Am citit de multe ori, în presa românească, speculaţii cum că m-aş fi retras în mânăstire, că m-am pocăit, c-am renunţat la showbizz pentru Dumnezeu… Nimic mai fals şi mai ilarios.

N-am replicat niciodată, pentru că nu replic unui non-sens. M-a amuzat şi făceam eu însămi glume pe tema asta, cu cei apropiaţi. Adevărul însă este că m-am dedicat mie, proiectului meu personal şi intim, despre care nu voi da multe detalii. De asemenea m-am dedicat dezvoltarii mele intelectuale, spirituale, psihologice. Am studiat multe. Multe iniţieri în Reiki, Energia Universală, Magnified Healing, Theta Healing, Inima Iluminată de Drumvalo Melchizedek, Reiki angelic, Radiestezie, Meditaţii, cursuri despre psihic, suflet, emoţii, energie, meditaţie, fizica cuantică, Medicină Tradiţională Chineză (MTC)…Iar dacă toate acestea provin de la Marea şi Unica Sursa Creatoare în Univers, pe care în
mod comun, noi oamenii o numim Dumnezeu, atunci DA, mi-am dedicat ultimii 5 ani de zile exclusiv lui Dumnezeu!”,
s-a confesat Ioana Benedek.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cu ce film seamana viata ta, in functie de zodie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies