Ce propune Lego pentru micutii pasionati de aventura

Ce propune Lego pentru micutii pasionati de aventura
Ce propune Lego pentru micutii pasionati de aventura

Similar cu seturile LEGO Ultra Agents, LEGO NEXO KNIGHTS si-a facut aparitia pe piata internationala la finalul anului 2015. Iar succesul a fost instantaneu.

Tematica aleasa de LEGO continea toate ingredientele pentru micutii pasionati de aventura, de istorie, de lupta a binelui impotriva raului. Concentrata in jurul a cinci cavaleri tineri, pe taramul imaginar Knighton, povestea seturilor LEGO NEXO KNIGHTS a atras imediat ca un magnet copiii cu varstele intre 7 – 14 ani.
Cei 5 cavaleri, Clay, Macy, Lance, Aaron si Axl, trebuie sa faca tot ce le sta in putinta pentru a apara Knighton de Jestro si armata sa. 

Ceea ce este interesant la seturile LEGO NEXO KNIGHTS o reprezinta faptul ca elementele care compun taramul imaginar Knighton sunt atat futuristice, cat si magice, o asociere pe care cei de la LEGO nu au mai facut-o pana in momentul lansarii acestor seturi: cei cinci cavaleri reprezinta binele in povestea acestor seturi, iar Jestro si armata sa sunt reprezentati de creaturi magice.
Jestro, Clay, Lance, Axl, Aaron si Macy sunt personajele in jurul carora se desfasoara intreaga actiune.

Iar mentorul celor 5 cavaleri, Merlok 2.0, are grija sa dezvolte cea mai buna tactica pentru ei in lupta cu Jestro si armata sa de monstri.

La Noriel, baietii pasionati de povesteste, pot, piesa cu piesa, sa isi imagineze o multime de povesti cu adevarat interesante, pline de aventura. In LEGO NEXO KNIGHTS ,  zeci, sute si mii de piese vor putea fi folosite pentru ca Jestro sa nu poata cuceri Knighton.

El alege cum cei 5 cavaleri vor reusi sa invinga raul! Seturi precum “Supremul Clay”, “Artileria garzii Regelui”, “Masina Lock & Roller a Ruinei”, “Cei Trei Frati”, “Avionul Falcon Blaster al lui Clay”, “Buzduganul Tunet al lui Macy”, “Transportorul lui Axl” sunt cateva dintre cele care pot fi gasite la Noriel. Iar la comenzi de minimum 150 RON, transportul este gratuit oriunde in tara.

Pentru ca Jestro sa fie invins, alte seturi pot fi folosite impotriva lui: LEGO Chima, LEGO City, LEGO BATMAN MOVIE, LEGO DC Super Hero Girls si LEGO Minecraft pot fi aliati

care sa asigure victoria micutilor cu varsta intre 7 – 14 ani, care vor ca orasul fantastic Knighton sa fie salvat, iar Jastro si armata sa sa fie invinsi. Povestile in LEGO NEXO KNIGHTS pot fi cu adevarat interesante, cu finaluri neasteptate, cu schimbari de situatii cum numai pe marile ecrane pot fi vazute. Tine numai de micutul tau pentru ca binele sa invinga.

Este cunoscut faptul ca imaginatia si creativitatea sunt dezvoltate prin astfel de actiuni si sunt chiar si recomandate de catre specialisti.

Iar cand povestea a fost atat de meticulos gandita, dorinta de a construi va fi si mai mare. La Noriel gasesti o multime de seturi care sa contribuie la dezvoltarea sanatoasa a oricarui copil, potrivite pentru orice varsta, complexe sau simple, pentru baieti si fete, cu zeci, sute sau mii de piese, cu baterii sau fara baterii. Tine de alegerea si preferintele fiecarui copil pentru a face parte dintr-un univers cu totul special si interesant.

Iar la Noriel, in 48 de ore va ajunge la tine acasa orice set iti doresti!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies