Patrizia Paglieri da totul din casa! Ne-a spus cum a slabit, dar si care rochii negre are in dressing. E singura vedeta pe care nu o intereseaza shopping-ul! "Activitatile mele preferate sunt legate de casa!" VIDEO EXCLUSIV!

Celebrul chef care intimida toti concurentii unei cunoscute emisiuni de gatit este, in timpul liber, o femeie mereu zambitoare, plina de viata si deschisa. Am intalnit-o pe efervescenta italianca la o expozitie de arta si ne-a marturisit ca in ultima vreme a iesit mai putin pentru ca iarna care tocmai a trecut a inceput sa simta gustul relaxarii...la domiciliu. Mai mult, protagonista noastra ne-a vorbit despre pasiunile ei, dar si despre garderoba surprinzator de modesta.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Anamaria Prodan, despre relația cu Luca, fiul lui Larențiu Reghecampf. Motivul pentru care soția tânărului a fost dezmoștenită de părinții ei. „A fost dureros. Este într-o situație dificilă”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Horoscop 2 noiembrie 2024. O zodie se simte motivată să își urmeze obiectivele

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Te-ar putea interesa și...
Cookies