Horoscop zilnic - 29 martie: Racii si Scorpionii primesc vesti mari

Horoscop zilnic - 29 martie: Racii si Scorpionii primesc vesti mari
Horoscop zilnic - 29 martie: Racii si Scorpionii primesc vesti mari

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 29 martie 2017.

Berbec

Energia vitala este mare si dificil de controlat, daca te implici in prea multe treburi deodata. Ar fi bine sa-ti aranjezi programul zilei, astfel incat sa ai momente bune de ragaz. Dialogurile cu ceilalti te pot necaji, deoarece contravin ideilor sau conceptiilor tale de moment. Nu lua lucrurile prea in serios sau prea personal.

Taur

O zi in care ai nevoie de liniste, discretie si compania cuiva drag si de incredere.

Se pare ca de la banii si bunurile administrate si folosite impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii te necajesti destul de mult. Marul discordiei este faptul ca tu esti foarte orientat spre prieteni sau spre domeniul socio-profesional si nu mai ai timp si energie suficiente sa te ocupi si de nevoile altora.

Gemeni

Datorita unor prieteni sau intentiei de a te implica in activitati pe termen lung cu prietenii sau cu persoanele din anturajul socio-profesional este posibil sa apara discutii neplacute cu partenerul de viata sau cu alti colaboratori.

Bine ar fi sa joci cinstit cu toata lumea si sa iti asumi numai acele responsabilitati, pe care stii sigur, ca le poti duce la bun sfarsit.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Mihai Voropchievici 27 martie - 2 aprilie: Trei zodii incep saptamana cu stangul, alte trei isi schimba viata

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies