Horoscop 4 aprilie: Schimbari mari in viata personala pentru doua zodii!

Horoscop 4 aprilie: Schimbari mari in viata personala pentru doua zodii!
Horoscop 4 aprilie: Schimbari mari in viata personala pentru doua zodii!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 4 aprilie 2017.

Berbec

Intuitia este cheia care deschide absolut toate usile astazi, asa ca fa bine si asculta ce ai sa-ti spui, inainte sa-i intrebi pe ceilalti sau sa ceri sfaturi. Astazi, abordarea ceva mai profunda a lucrurilor, mai ales in sfera finantelor si a afacerilor, iti poate aduce raspunsuri extrem de valoroase care-ti schimba perceptia si, deci, rezultatele. Legaturile familiale si un mediu sanatos acasa iti sunt de un real sprijin, asa ca e esential sa fii cel care, daca nu aduce pacea, macar o mentine.

Taur

E timpul pentru ceva nou, poate  un proiect nou sau doar schimbarea tacticii de lucru, cu mai multa flexibilitate si receptivitate. Luna se afla astazi in Rac, in zona comunicarii, semn ca orice demers si activitate propusa depinde de cuvintele pe care le alegi si de momentul in care le rostesti. Intuitia te va ghida sa faci acele alegeri care-ti sunt potrivite, dar nu te crampona prea mult de agenda, ci permite unor schimbari sa apara in program.

Gemeni

Luna in Rac activeaza zona finantelor si trezeste in tine nevoia de a te situa intr-o pozitie de siguranta din acest punct de vedere. Ai grija insa ca nevoia de siguranta sa nu se transforme in zgarcenie, suspiciuni, frici si obsesii care te pot opri sa creezi si sa te bucuri de tine. Pe de alta parte, ziua de astazi creeaza contextul energetic favorabil pentru a descoperi care sunt nevoile tale reale si care ar fi posibilitatile pentru a le implini.

Relatiile apropiate necesita ajustari, deci si in aceasta directie ar fi bine sa te concentrezi.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscopul BANILOR in APRILIE 2017! Doua zodii se imbogatesc, doua fac datorii uriase!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies