Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta

Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta
Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta

O friptura de miel perfecta, rumenita si care contine toate aromele si sucul delicios nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste.

Uimitor, dar pentru ca friptura de miel sa iasa asa cum iti doresti nu trebuie sa faci nimic complicat, din contra, trebuie sa faci lucrurile cat mai simplu.

Secretul fripturii de miel perfecte consta in carnea pe care o alegi. Alege pulpa de miel pentru friptura de la masa de Paste, insa tine cont ca trebuie sa fie de calitate si foooarte proaspata, cumparata din locuri sigure sau procurata din surse de incredere.

Ingrediente

Pulpa de miel (aprox. 2 kilograme, carne proaspata)

1 capatana de usturoi plus 3 catei de usturoi extra

1 buchetel de rozmarin proaspat

Sucul de la o lamaie

Sare, piper proaspat rasnit

1.5 kilograme de cartofi

Ulei de masline

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

MINIVACANTA DE 5 ZILE pentru toti romanii dupa PASTE 2017. Anuntul OFICIAL de la Guvern!

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Dieta rapida dupa Paste! Slabesti 3 kilograme intr-o saptamana, mancand pe saturate!

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies