Cosmarul prin care a trecut Paula Chirila imediat dupa ce a ramas fara emisiune! Mama ei s-a imbolnavit si a fost internata in statre grava la spital

Cosmarul prin care a trecut Paula Chirila imediat dupa ce a ramas fara emisiune! Mama ei s-a imbolnavit si a fost internata in statre grava la spital
Cosmarul prin care a trecut Paula Chirila imediat dupa ce a ramas fara emisiune! Mama ei s-a imbolnavit si a fost internata in statre grava la spital

Problemele s-au tinut lant de Paula Chirila in aceasta primavara! Emisiunea pe care o modera blondina a fost scoasa din grila, iar la scurt timp, mama ei s-a imbolnavit grav si a ajuns de urgenta la spital!

Paula Chirila traverseaza o perioada dificila! Daca pana mai ieri, actrita era pe val, acum ea se confrunta cu o serie de probleme pe plan profesional, dar si in viata privata.

In urma cu trei saptamani, Paula a fost pur si simplu distrusa! Surse din preajma ei sustin ca imediat ce a pus punct show-ului matrimonial pe care il prezenta zilnic, Chirila a fost nevoita sa isi interneze de urgenta mama la spital, in stare foarte grava!

“Dupa socul eliminarii din grila de programe a emisiunii pe care o modera si tot scandalul ce s-a iscat in jurul formatului, Paula a avut parte de un adevarat cosmar! Chiar a doua zi, in loc sa isi revina dupa problemele avute in show, ea a trebuit sa mearga cu mama sa la Spitalul Colentina pentru a o opera imediat! Femeia a acuzat dintr-odata dureri foarte mari in zona abdominala si nu s-a mai putut tine pe picioare.

A fost nevoie de Ambulanta pentru a fi transportata la clinica, unde a si fost bagata in sala de operatii! Mama actritei a facut o interventie chirurgicala la colecist, printr-o procedura cu laser, mai concret o laparoscopie, extrem de eficienta in eliminarea pietrelor din organism. A stat 24 de ore apoi la Terapie Intensiva si doua saptamani la pat, timp in care Paula Chirila nu s-a dezlipit de ea si a ingrijit-o cum a stiut ea mai bine”, au dezvaluit prietenele vedetei pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Tragedie uriasa in Romania! A murit dupa o lupta nemiloasa cu cancerul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies