Adevarul pe care nimeni nu ti l-a spus despre carnea de ied! Multi romani o consuma de Pasti!

Adevarul pe care nimeni nu ti l-a spus despre carnea de ied! Multi romani o consuma de Pasti!
Adevarul pe care nimeni nu ti l-a spus despre carnea de ied! Multi romani o consuma de Pasti!

Dacă nu vă place gustul mielului, medicii propun ca alternativă carnea de ied. E mai săracă în calorii decât puiul şi e excelentă dacă aveţi probleme cu colesterolul.

Carne de vită, considerată una dintre cele mai sănătoase alimente, conţine de două ori mai multe grăsimi decât cea de ied, iar porcul de trei ori mai multe. Pe de altă parte, puiul are aceeaşi cantitate de grăsimi însă are mai multe calorii şi grăsimi saturate.

“Carnea de ied şi carnea de capră au mai puţină grasime datorită regimului de viaţă. Caprele nu sunt crescute în regim industrial, şi nu sunt supuse un regim intensiv de creştere.

Ele cresc în natură, sunt hrănite natural, de aceea carnea lor este bogată în proteine”, explică medicul nutriţionist Corina Zugravu.

Citeste cum sa gatesti carnea de miel pe pagina 2 >>



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Chiftelute de post! Nici nu zici ca nu au carne

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies