Silvia, castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!", dezamagita de concurentele din sezonul actual! "Sunt lipsite de carisma"

Silvia, castigatoarea primului sezon
Silvia, castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!", dezamagita de concurentele din sezonul actual! "Sunt lipsite de carisma"

Silvia a marturisit ca se astepta ca in sezonul doi sa vada mai multa actiunesi concurente cu personalitati mai puternice.

"Le-am spus ca sunt lipsite de carisma, sunt lipsite de orice esenta si continut. Daca as fi prietenul lor, nu as sta cu ele", a marturisit Silvia. "Pe mine, cutiile si carcasele goale nu ma stimuleaza".

"Eu sunt aici si plec, in urma acestui show, cu nimic. ABSOLUT nimic. Mi se par toate la fel."

"Sunt mai bune decat cele din primul sezon, stilistic vorbind, dar carisma ori ai ori nu ai. Romania e satula de mimoze..."

Vezi momentul video pe Kanald.ro.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Misterul decolteului AMETITOR al Anei Maria a fost deslusit! Fetele n-au mai rezistat si au intrebat-o, in prima editie "Bravo, ai stil! Panorama" cat a costat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies