Danuta, in lacrimi, dupa ce a auzit ce au spus fostele colegele de la "Bravo, ai stil" despre ea: "Pe Danuta o vad intr-un bordel" Tanara a replicat ca a spalat WC-uri, dar pentru asta nu se rusineaza Video

Danuta, in lacrimi, dupa ce a auzit ce au spus fostele colegele de la
Danuta, in lacrimi, dupa ce a auzit ce au spus fostele colegele de la "Bravo, ai stil" despre ea: "Pe Danuta o vad intr-un bordel" Tanara a replicat ca a spalat WC-uri, dar pentru asta nu se rusineaza Video

Spiritele s-au incins azi, in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama", dupa ce Andra, una dintre concurente a declarat despre Danuta ca o vede intr-un bordel.

"Eu am auzit ca ar fi fost asa, si pe acolo...Nu are cum sa iasa fum fara foc. Eu o vad matroana intr-un bordel", a declarat Andra. 

Declaratiile concurentei de la "Bravo, ai stil!" au afectat-o pe Danuta, prezenta in platoul emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama". "Trebuie sa vina cu dovezi.

Nu-mi vine sa cred ca a putut sa faca astfel de declaratii. Glumind, as putea sa spun ca o sa o angajez la mine la bordel", a spus Danuta, care a fost sfatuita de cei din platou sa o dea in judecata pe Andra. 

Pana la urma, discutiile din platou au facut-o pe Danuta sa planga. "Urasc lacrimile, urasc sa plang. M-au afectat cuvintele astea. Mi-ama adus aminte ca am ramas in Anglia, in strada, cu valizele.
Dar, am zis ca eu in tara nu ma intorc. Am lucrat intr-un restaurant, am spalat WC-uri, dar nu ma rusinez cu asta. Am muncit ca sa ajung acum, aici", a replicat Danuta. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Danuta, despre masina de 200.000 de euro cu care s-a fotografiat dupa ce a parasit "Bravo, ai stil!": "Mi-am cumparat-o eu singura!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies