Alina, de la „Bravo, ai stil! Panorama”: <Sigur ca imi pun amprenta stilistica asupra fiicei mele>

Alina, de la „Bravo, ai stil! Panorama”: <Sigur ca imi pun amprenta stilistica asupra fiicei mele>
Alina, de la „Bravo, ai stil! Panorama”:

Alina Ionescu, fosta concurenta a show-ului „Bravo, ai stil!”, si invitat permanent al emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama”, a ales sa petreaca Sarbatorile Pascale impreuna cu familia.

Alina a profitat de timpul liber pentru a sta cat mai mult timp alaturi de sot si fetita lor, Isabela, dar si pentru a se pregati cat mai bine pentru show-ul matinal la care frumoasa vedeta este invitat permanent.

„Asa cum sunt obiceiurile, am gatit, am vopsit oua, pe care ulterior Isabela (fetita Alinei – n.r.) le-a pictat asa cum a stiut ea mai bine, iar seara am mers cu totii sa luam Lumina Sfanta.

In prima seara am cinat cu parintii si a doua zi cu prietenii. Cand ne-am intors de la Biserica, fetita mea a fost foarte fericita cand a remarcat ca <iepurasul> i-a lasat cadouri”, a declarat Alina.

Alina ne-a obisnuit cu aparitiile ei inspirate si, asa cum marturiseste, isi pune amprenta stilistica si asupra Isabelei.

„Sigur ca imi pun amprenta stilistica asupra fiicei mele, ca orice mama.

Sau, mai bine spus, am facut asta! <Am crescut mare si stiu sa ma imbrac singura> imi spune Isabela, atunci cand isi alege hainutele J. Incerc sa-i mai explic cate ceva, legat de vestimentatie, dar fara sa-i impun. O las, deseori, sa aleaga ceea ce ii place, pentru ca astfel isi va gasi singura stilul si isi va folosi imaginatia. Nu imi doresc sa faca ceva doar pentru ca vreau eu, ci imi doresc sa faca asa cum simte ea... si aici nu ma refer numai la haine”, a concluzionat Alina.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Misterul decolteului AMETITOR al Anei Maria a fost deslusit! Fetele n-au mai rezistat si au intrebat-o, in prima editie "Bravo, ai stil! Panorama" cat a costat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies