Iulia Albu si-a facut o interventie la nivelul scalpului – Afla detalii | EXCLUSIV

Iulia Albu si-a facut o interventie la nivelul scalpului – Afla detalii | EXCLUSIV
Iulia Albu si-a facut o interventie la nivelul scalpului – Afla detalii | EXCLUSIV

Iulia Albu militeaza pentru naturalete, si nu o data a marturisit ca nu e adepta operatiilor estetice. Cu toate acestea, jurata “Bravo, ai stil!” ii face vizite dese unui medic chirurg estetician renumit.

Iulia Albu sustine ca e 100% naturala, numai ca vizitele dese la clinica medicului estetician Florin Juravle lasa loc de interpretari. Aproape de fiecare data cand a fost surprinsa iesind din clinica, vedeta Kanal D a declarat ca si-a facut tratamente faciale sau corporale si nu a apelat la... cutit.

Mai putin o singura data cand si-a facut un “bodysculpting”, o interventie chirurgiala de subtiere a gleznelor, care o ajuta pe viitor sa nu aiba dificultati locomotorii, iar, din punct de vedere estetic, picioarele arata perfect.

Atunci a facut declaratii amanuntite, probabil pentru ca paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o iesind din clinica bandajata la glezne, pansamente care nu au nicio legatura cu tratamentele corporale de intretinere sau slabire.

Ei bine, serile trecute, Iulia Albu i-a facut o noua vizita medicului chirurg Juravle, sau “Doc”, cum ii spune ea. Jurata “Bravo, ai stil!” si-a facut, conform surselor noastre, niste injectii cu sange propriu, in scalp. Mai exact, medicul i-ar fi luat sange din venele de la maini si i l-ar fi injectat in scalp, o procedura deloc usoara si foarte dureroasa.

Acest “tratament” ajuta la cresterea si indesirea parului, scrie WOWbiz.ro. 

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum sa porti corect tinutele vestimentare rosii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies