Horoscop AstroCafe pentru luni, 24 aprilie! Doua zodii primesc o propunere de nerefuzat

Horoscop AstroCafe pentru luni, 24 aprilie! Doua zodii primesc o propunere de nerefuzat
Horoscop AstroCafe pentru luni, 24 aprilie! Doua zodii primesc o propunere de nerefuzat

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 24 aprilie 2017.

Berbec

Esti pus pe fapte mari. Ti-ai propus sa rezolvi multe si marunte in special acele treburi planificate mai demult si care au ramas doar la nivel de plan. In mod special ai spor si succes in activitatile profesionale. Colegii te ajuta, sefii te lauda, ansamblul complet pentru a excela la serviciu. Insa, rezerva-ti momente si pentru a te ocupa de sufletul si trupul tau. Un masaj, o sedinta la piscina sau o plimbare prin magazinele preferate te-ar bucura si relaxa din plin.

Taur

Ar fi bine sa fii cat mai retras, pentru ca energia ta vitala este fluctuanta. Sunt momente bune pentru a te gandi pe indelete la situatiile si relatiile in care esti implicat. Lasa emotivitatea deoparte si reorganizeaza-ti planurile de viata. Pe de alta parte, deocamdata sanatatea este vulnerabila, asa incat ingrijeste-te ceva mai mult. Ai nevoie de odihna, detasare de problemele cotidiene si mult somn.

Chiar meriti o minivacanta!

Gemeni

Proiectele tale socio-profesionale pot cunoaste astazi turnuri nebanuite. Totul porneste fie de la banii si bunurile implicate, fie de la relatiile cu persoanele alaturi de care vroiai sa dezvolti aceste proiecte. Deocamdata esti putin sustinut de altii si multe relatii vechi de prietenie se pot sfarsi cand te astepti mai putin. Dupa-amiaza, retrage-te intr-un loc linistit si mediteaza pe marginea evenimentelor de astazi.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Top 5 zodii norocoase in luna MAI! Sunt pe val si le merge foarte bine!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies