Ultimul mesaj postat de Christian Sabbagh pe contul personal de Facebook i-a speriat pe admiratorii sai. "Un bebelus a decedat subit! Medicii spun ca e vina parintilor, dar..."

Ultimul mesaj postat de Christian Sabbagh pe contul personal de Facebook i-a speriat pe admiratorii sai.
Ultimul mesaj postat de Christian Sabbagh pe contul personal de Facebook i-a speriat pe admiratorii sai. "Un bebelus a decedat subit! Medicii spun ca e vina parintilor, dar..."

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D din weekend, trece prin clipe grele dupa ce fiica lui, Anais, a fost internata de urgenta, starea ei de sanatate fiind extrem de rea.

Jurnalistul a povestit pe contul sau de Facebook ca o simpla raceala, asa cum i-au spus medicii ca are Anais, s-a transformat intr-o pneumonie care a facut-o pe micuta lui sa ajunga internata in stare grava.

Sabbagh a postat ulterior, tot pe retelele de socializare, un mesaj revoltator despre un caz de deces al unui bebelus internat in Spitalul din Craiova. "Un bebelus internat la Secţia de Pediatrie a Spitalului de Urgenta din Craiova a decedat, subit.

In acte, medicii s-au scos: stop cardio-respirator- vina parintilor! Nimeni nu mentioneaza ca bietii oameni au fost plimbati de colo-colo, pana ce bebelusul lor a facut pneumonie. Pentru drama acestei familii si a altor mii, nimeni nu a iesit in strada. Oare de ce? Ce poate fi mai important pe lumea asta decat viata unui pui de om?", a scris jurnalistul pe Facebook in urma cu cateva ore, conform StirileKanald.ro.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Christian Sabbagh, veste cumplita: "Copilul meu se afla in stare grava, jur pe Dumnezeu ca..." Avem primele declaratii ale jurnalistului, dupa ce a ajuns cu fetita la spital

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies