Elena Gheorghe, supla si fara pic de celulita! Asa arata indragita artista insarcinata in costum de baie

Elena Gheorghe, supla si fara pic de celulita! Asa arata indragita artista insarcinata in costum de baie
Elena Gheorghe, supla si fara pic de celulita! Asa arata indragita artista insarcinata in costum de baie

Solista asteapta din nou barza, iar primul ei copil nu mai poate de fericire ca va avea un fratior sau o surioara.

Elena Gheorghe este o raritate in randul femeilor insarcinate. Frumoasa solista este gravida in luna a sasea, dar burtica nu i se vede deloc si, in plus, s-a ingrasat doar un kilogram si jumatate si nu are pic de celulita.

Cantareata mai are un mostenitor, pe micutul Nicholas, in varsta de cinci ani si interesant este ca si la prima sarcina a fost o privilegiata. Protagonista noastra s-a ingrasat doar sapte kilograme si a iesit de la maternitate cu un trup de manechin.

"Sunt foarte fericita, sunt insarcinata in sase luni si jumatate, si pot spune ca traiesc clipe pe care nu le-am mai trait la prima sarcina. Acum il am si pe Nicholas care se bucura tare si pune tot felul de intrebari, pupa burtica ori de cate ori vine sau pleaca de la gradi, cand se trezeste si cand merge la nani. E foarte frumos! Nu am spus decat familiei, am vrut sa ne bucuram de liniste si de perioada aceasta atat de speciala.

Nici dansatoarele mele nu si-au dat seama, nici fetele unde merg saptamanal la probe de haine. Au fost de-a dreptul socate pentru ca eu m-am ingrasat doar un kilogram si jumatate si nu se observa. Sunt plina de energie si imi desfasor toate activitatile normal, fara restrictii pentru ca am o sarcina usoara. Cu siguranta si el sau ea, ca nu stim inca sigur sexul copilului, va iubi muzica, exact ca Nicholas si toti ceilalti membri ai familiei", a declarat vedeta.

Vezi imaginea in GALERIA FOTO.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Elena Gheorghe, insarcinata in 6 luni, s-a ingrasat doar un kilogram si jumatate! Care este secretul ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies