Secretul pentru cel mai gustos pilaf: nu mai fierbe orezul in apa!

Secretul pentru cel mai gustos pilaf: nu mai fierbe orezul in apa!
Secretul pentru cel mai gustos pilaf: nu mai fierbe orezul in apa!

Daca vrei sa faci cel mai gustos pilaf, aplica aceste trucuri simple.

Ingrediente:

1 pui frumos
măruntaiele de pui (fără ficat)
1 ceapă mare şi tare
1-2 ardei
1 păharel de untdelemn
sare,
piper,
boia
1 morcov mărişor
1 ceaşcă mare cu orez
2 roşii foarte tari, dar coapte

Mod preparare:

•    Ceapa se toacă... bob de orez

•    Morcovul se rade

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Pilaf manastiresc - O reteta de post, de la Manastirea Prislop

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Teodora, acuzații dure la adresa lui Criss! „Erai numai cu Robi!” Iată cum a reacționat concurenta și ce replici acide a lansat către rivala sa

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies