Cea mai mare dorinta a Denisei Manelista! Solista ne-a spus unde voia nespus de mult sa mearga alaturi de barbatul iubit! "Acolo e superb!"

Cea mai mare dorinta a Denisei Manelista! Solista ne-a spus unde voia nespus de mult sa mearga alaturi de barbatul iubit!
Cea mai mare dorinta a Denisei Manelista! Solista ne-a spus unde voia nespus de mult sa mearga alaturi de barbatul iubit! "Acolo e superb!"

Denisa Raducu este o artista dedicata in totalitate meseriei si a pus intotdeauna pe ultimul loc vacantele pe care oricine si le-ar dori.

 

Vedeta a preferat mereu munca in detrimentul oricarei alte activitati si, desi nu a dus lipsa de bani, si-a amanat mereu vacantele.

 

Totusi, tanara ne-a declarat ca exista un "colt de Rai" unde si-a dorit dintotdeauna sa ajunga. S-a visat pe o plaja in Africa, pe exotica insula Zanzibar, alaturi de barbatul iubit, dar si de cele mai bune prietene.

Pana acum insa, destinatia preferata de vacanta a indragitei soliste este Dubai-ul unde a avut parte de o escapada de pomina cu fetele.

" Am fost cu fetele la Dubai, eu am stat cinci zile pentru ca aveam multe spectacole, iar ele au stat zece. A fost cel mai frumos concediu. Am povestit, am ras mult, am urcat pe Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume.

E ireal de frumos, dar cel mai si cel mai mult mi-as dori sa ajung in Zanzibar. Au fost cativa prieteni acolo si e superb, pare nepamantean.", ne-a declarat cantareata in urma cu ceva timp, scrie WOWbiz.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Denisa incepe sa-si revina! Primele declaratii ale cantaretei: "Vitalitatea incepe sa revina in mine. Medicii au constatat ca..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies