HOROSCOP AstroCafe pentru 6 mai: Surprize placute pentru doua zodii

HOROSCOP AstroCafe pentru 6 mai: Surprize placute pentru doua zodii
HOROSCOP AstroCafe pentru 6 mai: Surprize placute pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 mai 2017.

Berbec

Este bine sa-ti ingrijesti sanatatea la finalul acestei saptamani. Oboseala acumulata, dar si o vulnerabilizare a sanatatii, de fundal îşi vor spune cuvantul. Pe cat posibil folseste remediile bunicii, plimbarile in aer liber si mai ales, inconjoara-te de oameni dragi si de incredere. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota, chiar daca ceilalti te solicita mult. Multe activităţi de rutină.

Taur

Sfârşitul acestei săptămâni aduce tensiuni în relatiile sentimentale. Fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii ai grija si lasa-le timpul si spatiul necesare pentru a-si duce traiul cum doresc. Deschide-ţi sufletul spre nevoile si dorinţele lor reale. Uneori, din prea multa iubire, apare riscul sa blochezi mersul firesc al evenimentelor in care esti implicat alaturi de cei dragi. Duminica, ingrijeste-ti sanatatea.

Gemeni

Relatiile cu membrii familei sunt tensionate, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi orice situatie neplacuta în acest weekend. Disputele ar putea porni de la filozofii de viata diferite. Fii intelegator si accepta si alte puncte de vedere. Pe de alta parte, orienteaza-ti energia spre activitati domestice de anvergura. Duminica, organizeaza mese festive sau iesiri in oras alaturi de cei dragi.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cele mai bune zodii cu care sa te casatoresti! Sunt cei mai tari barbati ai horoscopului!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies