Bursucu are pofta de insuratoare: “La nunta mea vreau sa vina 1500 de invitati!”

Bursucu are pofta de insuratoare: “La nunta mea vreau sa vina 1500 de invitati!”
Bursucu are pofta de insuratoare: “La nunta mea vreau sa vina 1500 de invitati!”

Pentru ca s-a deschis iar sezonul nuntilor, Bursucu este din nou pe drumuri, prin tara, alaturi de Andreea Mantea pentru a strange zestre si a le oferi mirilor si nuntasilor momente de neuitat.

Contactul cu atatea ceremonii, care de care mai spectaculoasa, mai plina de bucurie, i-a deschis apetitul de insuratoare. Simpaticul prezentator stie deja cati invitati vrea sa aiba la nunta sa.

“Imi doresc ca la nunta mea sa vina in jur de 1500 de invitati, nu de alta dar trebuie sa <imi scot darul> (rade). Vreau ca nunta sa se desfasoare pe malul marii, pe nisip, iar eu sa imi fac aparitia calare, pe un cal alb, sau calul alb pe mine… ca stiti cum este, totusi imi este mila si de animal sa il calaresc, la

ce greutate am!”, a glumit prezentatorul.

Incepand de duminica, 21 mai, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari aventurile Andreei Mantea si ale lui Bursucu, vor fi martorii unor ipostaze inedite ale indragitelor vedete in periplul lor pentru a strange cat mai multe daruri pentru miri.

Nu ratati premiera noului sezon al emisiunii “Se striga darul!”, duminica, 21 mai, de la ora 20:00, numai la Kanal D!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Andreea Mantea si Bursucu pleaca iar in cautare de zestre! Duminica, 21 mai, se va da startul unui nou sezon al emisiunii “Se striga darul”, la Kanal D!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies