Atentie, stati in case! Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Atentie, stati in case! Prognoza meteo pentru sambata si duminica
Atentie, stati in case! Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Începând cu sâmbătă vremea va deveni în general instabilă, iar de duminică se va răci semnificativ.

De sâmbătă vremea devine în general instabilă. În estul şi sudul ţării, precum şi în zonele de munte, înnorările se vor accentua treptat şi mai ales în a doua parte a zilei, pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, posibil cu aspect de vijelie.

 

În restul ţării, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene îşi vor face apariţia, la nivel local, îndeosebi în cursul după-amiezii.

Izolat se va semnala grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice şi sud-vestice.

 

În Capitală, vremea va deveni în general instabilă. În a doua parte a zilei vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineaţa, 8-10 grade şi temperatura maximă, în jurul valorii de 23 de grade.

 

Duminică, vremea se va răci. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest. Vor fi averse, însoţite şi de descărcări electrice, în sudul şi estul ţării şi în zonele de deal şi de munte şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Izolat vor fi căderi de grindină şi cantităţi de apă mai însemnate.

Pe crestele montane, în general la peste 1900 m, trecător vor fi posibile precipitaţii mixte

Sursa



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum sa te decolorezi fara sa-ti distrugi parul! Incearca trucul Nicoletei Luciu!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies