Actorul BURAK OZCIVIT, internat de urgenta in spital! Uite ce a patit la filmarile pentru serialul "Dragoste infinita"

Actorul BURAK OZCIVIT, internat de urgenta in spital! Uite ce a patit la filmarile pentru serialul
Actorul BURAK OZCIVIT, internat de urgenta in spital! Uite ce a patit la filmarile pentru serialul "Dragoste infinita"

Ca orice actor, si indragitul Burak Ozcivit a facut sacrificii mari in numele meseriei, care i-au pus in pericol sanatatea.

In timpul filmarilor pentru serialul "Dragoste infinita" starul si-a impus un program foarte strict, filmand de multe ori de dimineata pana seara. Statul in picioare pe perioade atat de indelungate, dar si lipsa pauzelor de odihna si-au pus amprenta asupra actorului.

 

El a dezvoltat o durere puternica de spate pe care, initial, a ignorat-o. Chinurile au ajuns insa sa fie atat de mari incat, in cele din urma, Burak Ozcivit a fost dus la spital cu forta de colegii lui.

 

Vedeta a ramas internata 4 zile, iar dupa externare a fost obligat de catre producatorii serialului sa isi ia o pauza suplimentara de 10 zile, pentru a se reface complet.

 

Nu este prima oara cand Burak Ozcivit pune cariera mai presus de propria sanatate. La filmarile pentru "Ask Sana Benzer" actorul a purtat timp de mai multe ore un tricou ud in aer liber.

 

Burak s-a ales cu o pneumonie severa si a fost internat pentru o saptamana la un spital din Istanbul, conform kanald.ro.

 

Vezi in video de mai jos cat de sexy este cand danseaza! 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Burak Ozcivit, Kemal din serialul "Dragoste infinita", in spatele camerelor! Actorul s-a lasat filmat in timp ce se imbraca si isi aranja parul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies