Patrizia Paglieri are celulita pe coapse! A slabit peste 20 de kilograme, dar nu a scapat de problemele inestetice ale pielii!

Patrizia Paglieri are celulita pe coapse! A slabit peste 20 de kilograme, dar nu a scapat de problemele inestetice ale pielii!
Patrizia Paglieri are celulita pe coapse! A slabit peste 20 de kilograme, dar nu a scapat de problemele inestetice ale pielii!

Chef Patrizia Paglieri a slabit in ultimele luni peste 20 de kilograme si afiseaza in prezent o silueta de invidiat.

Din pacate insa, desi a reusit sa dea o noua forma frumoasa corpului sau, simpatica jurata nu a scapat de inestetica celulita, cea care ne da tuturor mari batai de cap.

De cand nu mai jurizeaza concurentii in emisiunile de gatit si nu mai gusta, toata ziua buna ziua, din preparatele diverse realizate de acestia, Patrizia Paglieri a topit peste 20 de kilograme. Slaba, cu un tonus ridicat, talia bine conturata si fara sa prezinte depozite de grasime pe abdomen sau deasupra genunchilor, Patrizia Paglieri se afla intr-o forma de zile mari.

Efortul brunetei este absolut laudabil mai ales pentru o persoana de 49 de ani, varsta sa actuala. Pentru a fi pe deplin multumita de felul in care arata, Patrizia ar trebui sa scape de celulita care i s-a format pe coapse, in zona unde aceasta cedeaza cel mai greu. Intra-adevar, studiile arata ca peste 99% dintre femei sunt atinse pe parcursul vietii de aceasta probleme inestetica, care poate fi diminuata cu efort sustinut.

In lupta cu celulita, specialistii recomanda o curele de detoxifiere, sportul practicat in mod constant, o hidratare optima, masajul si tratamente corporale, toate combinate cu un regim alimentar si de viata activ si sanatos.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Patrizia Paglieri vorbeste despre singurul barbat din viata sa: “A fost dragoste la prima vedere”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies