Tratamentul miraculos adus din India nu a functionat la Denisa. Ce se intampla in aceste momente cu artista?

Tratamentul miraculos adus din India nu a functionat la Denisa. Ce se intampla in aceste momente cu artista?
Tratamentul miraculos adus din India nu a functionat la Denisa. Ce se intampla in aceste momente cu artista?

Denisa si echipa de medici care se ocupa de ea nu se dau batuti. In ultimele saptamani, cantareata a fost supusa mai multor tratamente care sa o ajute la regenerarea ficatului, insa pana acum, niciunul nu a functionat cu succes.

Potrivit Spynews, familia si medicii si-au pus speranta intr-un tratament miraculos adus tocmai din India, despre care se spune ca ar vindeca afectiunile grave ale ficatului cu o rata de succes de 90%.

Tratamentul cu Harvoni este extrem de cautat la nivel mondial si poate fi si extrem de costisitor. Daca in Statele Unite bolnavii platesc peste 90.000 de dolari pentru a se vindeca, in India tratamentul poate fi obtinut si cu suma de 1000 de dolari.

Din nefericire, tratamentul revolutionar nu a avut efectul scontat in cazul Denisei, din cauza faptului ca acest medicament trateaza alte afectiuni ale ficatului fata de cele cu care se confrunta artista.

Asadar, medicii au decis sa ramana la tratamentele traditionale, artista fiind supusa regulat la interventii chirurgicale prin care medicii incearca sa ii scoata lichidul adunat in zona ficatului, scrie WOWbiz.ro.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Denisa a fost bagata in operatie, luni dimineata! Dupa cateva ore, medicii au dat verdictul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies