Iulia Albu, cele mai sincere declaratii despre iubitul ei si inelul de logodna! Cum se intelege Mike cu fetita juratei de la „Bravo, ai stil!”

Iulia Albu, cele mai sincere declaratii despre iubitul ei si inelul de logodna! Cum se intelege Mike cu fetita juratei de la „Bravo, ai stil!”
Iulia Albu, cele mai sincere declaratii despre iubitul ei si inelul de logodna! Cum se intelege Mike cu fetita juratei de la „Bravo, ai stil!”

De mai bine de un an, Iulia Albu traieste o frumoasa poveste de dragoste langa Mike, un afacerist care isi desfasoara activitatile in strainatate si vine in tara doar pentru a petrece timp cu jurata de la „Bravo, ai stil!”.

Iulia Albu a reusit pana acum sa-si tina viata persoanala si persoanele dragi, pe fiica, Mikaela, cat si pe iubitul ei, Mike, departe de ochii curiosilor. Putini sunt insa cei care stiu ca relatia dintre Mike, Iulia Albu si micuta Mikaela este foarte stransa, iar cea mica va pleca in aceasta vara, in vacanta impreuna cu mama si iubitul vedetei tv.

Prezenta zilele trecuta la cel mai important eveniment monden al anului, Gala Viva, Iulia Albu ne-a vorbit despre planurile sale de vacanta. Iulia Albu a reusit pana acum sa-si tina viata persoanala si persoanele dragi, pe fiica, Mikaela, cat si iubitul ei, Mike, departe de ochii curiosilor. Putini sunt insa cei care stiu ca relatia dintre Mike, Iulia Albu si micuta Mikaela este foarte stransa, iar cea mica va pleca in aceasta vara, in vacanta impreuna cu mama si iubitul vedetei tv.

Prezenta zilele trecuta la cel mai important eveniment monden al anului, Gala Viva, Iulia Albu ne-a vorbit despre planurile sale de vacanta. „Am planuri foarte mari cu aceasta vacanta. Numarul 1, aceasta vacanta va exista! Numarul 2, nu stiu inca, dupa ce se va materializa punctual 1 ne vom gandi si la punctele 2 si 3. Cu siguranta ca va veni si iubitul meu. Ce vacanta ar fi fara iubitul meu?! Fireste ca va veni si fiica mea cu noi, dupa care, fiica mea va merge intr-o alta vacanta cu tatal ei”, ne-a declarat Iulia Albu.
Pastrandu-si aerul misterios, jurata de la “Bravo, ai stil!” a lasat sa se inteleaga ca relatia cu iubitul ei este pe drumul cel bun si nu este exclus ca intr-o buna zi sa ajunga din nou la altar. De acesta data insa, casatoria vedetei tv se va desfasura departe de ochii presei si in mare secret. “Mikaela a plans, a vrut sa vina cu mine in aceasta seara, dar i-am explicat ca nu vreau sa o expun si a trebuit sa o las acasa.
A ramas sa mergem la Antipa, amandoua si sa desenam impreuna. In weekend avem alt program care il include si pe iubitul meu. Suntem toti impreuna aproape tot timpul, cand el este in Romania. Ceea ce se intampla foarte des in ultimul timp. Nu, acesta nu este un inel de logodna, dar ar putea fi! Ar putea fi! Domnita de Alba se va marita atunci cand Fat Frumos o va cere de nevasta.
Domnita de Alba nu o sa spuna niciodata daca s-a casatorit. Domnita de Alba se va marita in secret si nu va stii nimeni, decat ea si Fat Frumos!”, a spus Iulia Albu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Am planuri foarte mari cu aceasta vacanta. Numarul 1, aceasta vacanta va exista! Numarul 2, nu stiu inca, dupa ce se va materializa punctul 1 ne vom gandi si la punctele 2 si 3.

Cu siguranta ca va veni si iubitul meu. Ce vacanta ar fi fara iubitul meu?! Fireste ca va veni si fiica mea cu noi, dupa care fiica mea va merge intr-o alta vacanta cu tatal ei”, ne-a declarat Iulia Albu.

Pastrandu-si aerul misterios, jurata de la “Bravo, ai stil!” a lasat sa se inteleaga ca relatia cu iubitul ei este pe drumul cel bun si nu este exclus ca intr-o buna zi sa ajunga din nou la altar.

De aceasta data insa, casatoria vedetei tv se va desfasura departe de ochii presei si in mare secret.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste continuarea si declaratiile Iuliei Albu despre casatorie si inelul de logodna pe wowbiz.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum sa porti corect piesele vestimentare cu dungi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies