Gabriela Cristea, mărturisiri neaşteptate despre întâlnirea cu fiica lor: ”Tăticul era leşinat...”

Gabriela Cristea, mărturisiri neaşteptate despre întâlnirea cu fiica lor: ”Tăticul era leşinat...”
Gabriela Cristea, mărturisiri neaşteptate despre întâlnirea cu fiica lor: ”Tăticul era leşinat...”

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor de când au aflat că vor deveni părinţi, iar ziua de ieri a fost una emoţionantă pentru cei doi întrucât şi-au văzut fiica.

Frumoasa prezentatoare şi soţul ei au mers la ecografie şi s-au bucurat din plin de moment. Totuşi, Tavi a fost foarte emoţionat, motiv pentru care n-a mai putut spune nimic:.

"În sfârşit mi-am luat o rochiţă adecvată. Ia uitaţi-vă cât loc am aici, de gemeni! Am fost ieri şi ne-am întâlnit cu fiica noastră. Ce simpatică e! Nu ştiu cu cine seamănă, dar la soare te poţi uita! E simpatică, mânca-o-ar mămica! Ptiu, ptiu, să nu te deochi! Tăticul era leşinat! L-a luat domnul doctor, a vrut să aibă o conversaţie, el era...

pierdut în spaţiu, dar este firesc să fie aşa. Vă daţi seama ce întâlnire! Totul e perfect, totul e în parametri. Mama e bine, copilul e bine, totul e bine, deci să muncim. Trebuie să ne ocupăm să fie bine şi tăticul. Îi dau un pupic", a povestit Gabriela Cristea, în direct, la ”Te vreau lângă mine, conform WOWBiz.ro.
 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce i s-a intamplat Gabrielei Cristea astazi: "E marti 13. Primul ceas rau..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies