Miracol la o manastire din Neamt! Un barbat s-a vindecat de ciroza terminala!

Miracol la o manastire din Neamt! Un barbat s-a vindecat de ciroza terminala!
Miracol la o manastire din Neamt! Un barbat s-a vindecat de ciroza terminala!

Medicii nu i-au dat de trăit mai mult de două luni, însă el nu şi-a pierdut speranţa. Un bărbat în vârstă era bolnav de ciroză în ultimul stadiu.

A ajuns să se roage la slujba Sfântului Maslu la Bisericani.

La câteva zile după Sfântul Maslu, la finalul Liturghiei, în altar era stareţul şi încă un părinte. Bărbatul a mers acolo şi a îngenuncheat în faţa icoanei Maicii Domnului, plin de recunoştinţă, notează doxologia.ro.

"Aş dori să vorbesc cu părintele stareţ.(...) Preacuvioase, doresc să mulţumesc Maicii Domnului şi Sfinţiei voastre că, iată, am avut ciroză în ultimul stadiu, trebuia să mor, după spusele medicilor, dar am fost vindecat!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

In sfarsit, cineva din familia Denisei Manelista rupe tacerea si vorbeste despre suferinta solistei! In satul natal al cantaretei, tatal si bunica spera intr-un miracol!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Emotionant! Mama unui tanar mort in clubul "Colectiv" a devenit din nou mama, desi are 52 de ani! A nascut in urma cu ocateva zile o fetita! E un adevarat miracol

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies