Elena Gheorghe arata senzational in luna a opta de sarcina! S-a urcat pe scuter si a facut furori pe litoral!

Elena Gheorghe arata senzational in luna a opta de sarcina! S-a urcat pe scuter si a facut furori pe litoral!
Elena Gheorghe arata senzational in luna a opta de sarcina! S-a urcat pe scuter si a facut furori pe litoral!

Solista se pregateste sa devina mama de fata.

Elena Gheorghe va deveni, in scurt timp, si mama de fata. Frumoasa solista este insarcinata in luna a opta si abia asteapta sa-si tina in brate mostenitoarea. Deocamdata dezbaterile pentru nume sunt inca in toi, in familie, asa ca solista i-a gasit fiicei o porecla inedita: Bebelinda.

Ei bine, sa nu credeti ca protagonista noastra este o graviduta lenesa, care sta toata ziua in pat si se uita la telenovele.

Nicidecum!  Elena profita de sarcina usoara care nu i-a pus nicio problema si isi desfasoara in continuare activitatile profesionale.

Cantareata a dat o fuga, zilele trecute, pe litoral, la Vama Veche, sa filmeze cateva secvente pentru videoclipul piesei "Duminica", interpretat de DJ Project featuring Elena Gheorghe, celelalte fragmente urmand sa fie inregistrate in Spania.

Soarele, un vechi prieten al cantaretei, a stralucit puternic, asa ca protagonista noastra s-a pregatit cu creme si spray-uri de protectie.

Iar cand vine vorba despre look-ul solistei nu putem decat sa exclamam "WOW". Frumoasa roscata s-a ingrasat doar patru kilograme si este, fara indoiala, una dintre cele mai sexy gravide ale ultimilor ani.


 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Elena Gheorghe, graviduta sexy pe tocuri… la 8 luni: “Port tocuri, normal! O invat pe bebelinda sa mearga pe tocuri de mica ca sa fie feminina!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies