Iulia Albu, aparitie de senzatie in platoul "Wowbiz"! Ce note le-a dat vedetelor din showbiz!

Iulia Albu, aparitie de senzatie in platoul
Iulia Albu, aparitie de senzatie in platoul "Wowbiz"! Ce note le-a dat vedetelor din showbiz!

Andreea Mantea, Victor Slav si Iulia Albu au avut o aparitie de senzatie in cadrul emisiunii "Wowbiz". Cei trei au aparut, in direct, in halate de baie. Deoarece e joi, creatoarea de moda a dat verdictul cu referire la tinutele pe care le-au purtat vedetele la evenimentele mondene.

 

"Nu am nimic pe dedesubt. Victor si cu mine mergem la aceeasi sala", a declarat Iulia Albu.

Andra- Incearca sa faca o schimbare de stil, dar nu prea ii iese. Apreciez machiajul. Nu am observat cureaua aceea monstruoasa pe talie. Ii dau nota 5. 

 

Nicoleta Nuca- Nu inteleg de ce se poarta aceste ceasuri la evenimentele mondene. Accesoriile pe care le poarta sunt foarte urate. Este o fata draguta intr-o rochie urata care arata a corset medicinal. Va primi nota 4. 

Diana- Este o aparitie frumoasa, clasica.

Imi place mult ca nu vad sutienul. Imi place acest aer de doamna. Va primi nota de 8. 

Andreea Raicu- E in aceaasi zona de secretara. Nu se poarta aceasta geanta la subrat, este groaznica. Trist. Va primi o nota de 1. 

Anca Serea- este una dintre vedetele cel mai bine imbracate, dar rochia asta este...

La un garden party nu trebuie sa porti tocuri. Rochia e foarte urata. Va primi un trofeu BAU. 

Andreea Esca- O tinuta decenta. Geanta ar putea fi, dar nu este. As evita sa port rosu intr-o zona in care sunt multe baloane albe. Nota mea pentru ea este 6.

Alexandra Stan- O tinuta foarte ok pentru cineva care are pana in 18 ani.

Un look natural, potrivit pentru ce face ea. Va primi o nota de 9.

Alina Eremia- Un look echilibrat, imi place faptul ca a mers pe negru. Imi place cum si-a facut parul. Imi place schimbarea de stil. Va primi o nota de WOW.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum sa-ti alegi corect costumul de baie!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării

Iulia Albu a analizat tinutele purtate de artistele din Romania la un eveniment muzical: “Lidia Buble incearca, dar esueaza un plagiat dupa Delia”

Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies