De ce nu este bine sa-ti infasori abdomenul in folie de plastic?

De ce nu este bine sa-ti infasori abdomenul in folie de plastic?
De ce nu este bine sa-ti infasori abdomenul in folie de plastic?

Transpiratia excesiva poate duce la deshidratare, care este periculoasa, din cauza faptului ca transpiratia nu se usuca, ci ramane pe corp, ridicand temperatura organismului la niveluri alarmante.

Transpiratia excesiva duce, de asemenea, la schimbari in chimia sangelui, reducand volumul sangelui si trimitand mai putin oxigen catre celule. Iar pierderea excesiva de lichide poate induce slabiciune, ameteli, confuzie, coma, chiar si moarte. Daca alegi aceasta modalitate de a slabi la salon, insotitorul tau s-ar putea sa nu fie calificat sa trateze aceste reactii.

Pericolele infasurarii abdomenului in folie de plastic nu se limiteaza doar la transpiratie excesiva.

Folia de plastic este fabricata din clorura de polivinil, care a fost descris ca unul dintre cele mai periculoase produse. Aceasta elimina substante nocive care au fost corelate cu efecte negative la nivelul ficatului, splinei, rinichilor, oaselor si greutatii corporate. PVC-ul a fost corelat si cu aparitia cancerului.

Iar unele folii sunt inmuiate in produse minerale, dintre care unele pot contine aluminiu, care este corelat cu Alzheimer. in plus, este posibil sa fii alergica la unele dintre ingredientele utilizate in folie.

Sursa



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

5 semne ca inima ta are o problema

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Regimul care promite sa te scape de 4 kg in 3 zile

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies