Ce nu a cautat nimeni pe Google despre Denisa Raducu! Raspunsul este ingrozitor

Ce nu a cautat nimeni pe Google despre Denisa Raducu! Raspunsul este ingrozitor
Ce nu a cautat nimeni pe Google despre Denisa Raducu! Raspunsul este ingrozitor

 

Moartea Denisei Raducu a venit ca un trasnet pentru familie, prieteni, dar si pentru milioanele de fani. Cantareata a murit duminica, dupa luni intregi in care s-a luptat cu boala. 

 

Toata lumea a fost curioasa cum arata in sicriu, cu ce este imbraca, cum a transformat-o boala, insa nu au fost multe persoane interesate de cum ar fi putut preveni boala, scrie WOWbiz.ro.

 

Da, Denisa Raducu ar fi putut fi salvata, daca ar fi beneficiat de vaccinul impotriva Hepatitei B. Incepand cu anul 1995, bebelusii sunt vaccinati la nastere, insa, din pacate pentru ea, Denisa s-a nascut in 1989, iar vestea proasta este ca nu iti poti face vaccinul de unul singur pentru ca nu se gaseste in Romania. 

 

Hepatita B este o boala infectioasa, care ataca ficatul, este cunoscuta si sub numele de hepatita serica, agentul patogen fiind virusul hepatitei B (HVB), potrivit dcnews.

 

Anual intre o jumatate de million si un million de persoane mor, la nivel mondial, din cauza acestui virus (HVB). Si, tot el este responsabil pentru 5%-10% dintre cazurile de transplant hepatic. Si totusi, hepatita B poate fi prevenita prin vaccinare, iar Denisa Raducu- si multi alti romani- ar fi putut castiga lupta cu boala cumplita.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Preotul Denisei, cuvinte emotionante la capataiul artistei: "De ce ne-ai parasit Denisa? De ce nu te-ai casatorit Denisa?"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies