Semnele nevazute ale unui aparat reproducator sanatos

Semnele nevazute ale unui aparat reproducator sanatos
Semnele nevazute ale unui aparat reproducator sanatos

Ai nevoie de sperma puternica pentru a ramane insarcinata, dar nu este suficient daca numarul de spermatozoizi este redus. De aceea trebuie sa identifici semnele nevazute alei unei sanatati bune.

1. Face sport

Potrivit cercetatorilor de la Harvard, barbatii care fac exercitii fizice timp de 15 ore pe saptamana sau mai mult au o concentratie a lichidului seminal de 73% de ori mai mare. Prin sport nu numai ca isi mentin greutatea in limite normale, dar au si un nivel mai mare de antioxidanti. Oamenii de stiinta din Elvetia au descoperit ca sperma barbatilor cu circumferinta taliei mai mare de 101 cm este mai slaba calitativ iar la cei care petrec mai mult de 20 de ore pe saptamana concentratia este cu 44% mai mica.

2. Este nefumator

Nicotina afecteaza foarte mult calitatea reporducerii, pentru ca reduce calitatea actului sexual si modifica ADN-ul care se transmite viitorilor copii.

3. Ii place sa manance peste

Pestele si acizii grasi Omega-3 sunt foarte buni pentru calitatea si cantitatea semintei omului tau, pentru ca acestea ajuta la buna circulatie a spermatozoizilor.

4.

Nu mananca prostii

Carnea procesata, mancarea de tip junk-food si fast-food afecteaza calitatea de reproducere, pentru ca interactioneaza negativ cu testosteronul si produce efecte adverse in organism.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Indicii care iti spun ca nu te iubeste! Fii foarte atenta la ele!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies