Adelina Pestritu a recunoscut, in sfarsit, de ce s-a tuns scurt! E cu adevarat emotionant

Adelina Pestritu a recunoscut, in sfarsit, de ce s-a tuns scurt! E cu adevarat emotionant
Adelina Pestritu a recunoscut, in sfarsit, de ce s-a tuns scurt! E cu adevarat emotionant

Adelina Pestritu a reusit sa lanseze un adevarat tren pe taramul mioritic cu noua ei coafura: scurta, asimetrica si extrem de sexy, scrie WOWbiz.ro.

Desi parul scurt o prinde de minune, multi carcotasi au fost de parere ca odata cu taierea parului, bruneta si-ar fi pierdut si din feminitate.
"Şi chiar nu mă simt deloc bărbat, aşa cum poate m-ar numi unii dintre voi.

Ba dimpotrivă, mă simt mai sexy ca niciodată. Hainele, machiajul, bijuteriile, dar şi atitudinea, se mulează mai bine ca niciodată pe acest stil pe care l-am abordat. Şi, până la urmă, nouă, femeilor, întotdeauna ne-a plăcut să avem şi o latura mai puţin feminină la purtător.Vreau să cred că noi, ca naţie, avem capacitatea de a depăşi acele clişee plictisitoare şi lipsite de sens precum „Arăţi ca un bărbat! Ţi-ai pierdut feminitatea!” etc.

Trăim într-o lume care ne lasă la dispoziţie puterea de a alege. Iar eu am ales să fiu aşa cum mă vedeţi. Şi nu vreau să mulţumesc pe nimeni. N-o să-mi transform viaţa având scopul de a mulţumi întreaga lume, pentru că ar fi o luptă pierdută din start.
Oamenii emit păreri, dar nu se gândesc că, poate spunând unei femei că tunsă scurt arată ca un bărbat sau că este urâtă, pot atinge alte femei care sunt bolnave de cancer şi, fără voia lor au ajuns în această fază.



Referitor la acest subiect, vă spun cu o imensă bucurie sufletească, că atunci când am luat decizia de a renunţa la părul lung, am putut întinde şi o mână de ajutor femeilor bolnave de cancer, care au atât de multă nevoie de noi toţi, prin intermediul Fundaţiei Renaşterea"
, a spus bruneta pe blogul ei, edamagazine.ro
 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Adelina a urlat cat au tinut-o plamanii! "Nu mai suport, tot parcul se uita la noi! Calmeaza-te, Pestritu!!!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies