“Ochii din umbra” revine cu un nou sezon, duminica, 27 august

“Ochii din umbra” revine cu un nou sezon, duminica, 27 august
“Ochii din umbra” revine cu un nou sezon, duminica, 27 august

Duminica, 27 august, de la ora 22:00, un nou sezon “Ochii din umbra” incepe la Kanal D.

Aflata la al 15-lea sezon, emisiunea vine in fata telespectatorilor cu si mai multe cazuri interesante care ofera adevarate lectii de viata. Asa cum ne-a obisnuit de mai bine de opt ani, de cand s-a alaturat echipei Kanal D, Ernest, impreuna cu un detectiv particular, continua investigatiile aflandu-se mereu pe urmele infidelilor, a celor care isi inseala nu numai partenerii de viata dar si pe oricine le-ar putea aduce beneficii de orice fel.

Natura umana e pusa sub lupa cu intransigenta.

„Avem si in acest nou sezon povesti foarte interesante ale unor cupluri care se afla in impas, dar si diferite cazuri de inselatorie... de la micii functionari care ne pacalesc fara scrupule si terminand cu tepe pur romanesti la malul marii, cazari fictive, oameni care pun pe primul plan castigul financiar, si nu omenia sau principiile. Toate aceste povesti si situatii sunt menite sa va atraga atentia si sa va condimenteze serile de duminica”, declara Ernest.

Nu ratati, din 27 august, duminica, de la ora 22:00, noul sezon „Ochii din umbra”, emisiune prezentata de Ernest, la Kanal D.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Stirile Kanal D transmit dintr-un studio de ultima generatie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies