Imagini fabuloase! Iata casa impresionanta a celebrei actrite Deniz Cakir

Imagini fabuloase! Iata casa impresionanta a celebrei actrite Deniz Cakir
Imagini fabuloase! Iata casa impresionanta a celebrei actrite Deniz Cakir

Pe Deniz, telespectatorii o vor putea revedea incepand de luni, in serialul “In bataia inimii”.

Deniz Cakir este una dintre cele mai cunoscute actrite din Turcia, jucand in importante productii TV care au consacrat-o si in randul publicului din Romania, precum rolurile Ferhunde Tekin din “Poveste de familie”, Iffet, din serialul omonim, si cel al Sultanei Sah, din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

Actrita, in varsta de 35 de ani este un fan al bunului gust si cand vine vorba despre decoratiuni interioare; dovada stau pozele realizate in caminul acesteia, o casa impresionanta de aproape 200 de metri patrati, aflata chiar pe plaja.

Vedeta spune ca este locul la care visa si in care isi gaseste linistea, mai mult ca oricand.

„Ador aceasta casa! Cand am vazut-o pentru prima oara, am avut acel sentiment de <acasa>, pe care nu l-am perceput la fel de intens in trecut. Simt ca si cum aceasta casa m-a cucerit si ma simt atat de linistita si ocrotita inauntrul ei.

Da, aveam nevoie de un camin linistit si luminos ”, a povestit frumoasa actrita.

Pe Deniz Cakir o veti putea urmari in serialul “In bataia inimii” (titlul original: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) ce va fi difuzat din 4 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Actrita interpreteaza rolul lui Meryem, o femeie puternica care afla ca sotul ii este infidel, insa, de dragul copiilor lor, face compromisuri.

Aceasta nu mai poate suporta dualitatea si lipsa de respect in care traieste si va incepe o lupta acerba pentru restabilirea linistii si armoniei in familie, un adevarat razboi, pe viata si pe moarte.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Deniz Cakir “vanata” de paparazzi, in vacanta! Protagonista serialului “In bataia inimii” n-are pace nici in timpul liber

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies