Kanal D, pe locul doi, intreaga zi, pe toate segmentele de public monitorizate

Kanal D, pe locul doi, intreaga zi, pe toate segmentele de public monitorizate
Kanal D, pe locul doi, intreaga zi, pe toate segmentele de public monitorizate

Kanal D a fost ieri pe locul doi in topul audientelor, la nivelul intregii zile, pe toate segmentele de public monitorizate.

In Prime Time, Kanal D s-a plasat pe primul loc, la nivelul publicului national si de la orase, si pe doi, la nivelul publicului comercial.

Kanal D s-a plasat ieri, 31 august, pe locul doi in topul audientelor, intreaga zi, pe toate targeturile, conform cifrelor furnizate de Kantar Media. Astfel, pe segmentul de public comercial, postul a inregistrat 1,7% Rating si 12,1% cota de piata; pe All Urban, Kanal D a inregistrat 1,9% rating si 10.6%

cota de piata, iar pe segmentul de public National – 2,3% Rating si 12,4% cota de piata. 


  
In Prime Time (20:00 – 24:00), Kanal D s-a plasat pe primul loc, inregistrand 6,5% Rating si 18,3% share la nivelul publicului de la orase, si 7,2% Rating si 19,9% cota de piata la nivelul publicului din intreaga tara. In ceea ce priveste publicul comercial, in intervalul mai sus mentionat, statia a ocupat locul doi, cu 5,4% Rating si 18,8% cota de piata.

Grila de toamna a postului Kanal D este pe gustul romanilor, show-urile „Te vreau langa mine”, „Bravo, ai stil!”, „Teo Show”, „WOWBiz”, precum si programele de Stiri si serialul „Bahar, viata furata” i-au tinut pe telespectatori in fata micilor ecrane pe durata intregii zile.

Maine, de la ora 20:00, telespectatorii se vor bucura de premiera show-ului „Super Potriveala”, apoi, de la 21:45, de prima Gala a celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”.

Luni, de la ora 20:00, va debuta, la Kanal D, serialul turcesc de succes „In bataia inimii”. Kanal D continua sa casige noi telespectatori printr-o oferta de programe variata, in concordanta cu asteptarile romanilor si cu valorile statiei. 

Source: Kantar Media Romania; Whole Day
Date: 31.08.2017
 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Românilor le-a fost dor de Kanal D!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies