Ozana Barabancea a slabit 17 kilograme in doua luni, dar nu se opreste! Si-a propus sa ajunga la 65 de kilograme! "Am pofte, dar mananc putin si mestec mult si bine"

Ozana Barabancea a slabit 17 kilograme in doua luni, dar nu se opreste! Si-a propus sa ajunga la 65 de kilograme!
Ozana Barabancea a slabit 17 kilograme in doua luni, dar nu se opreste! Si-a propus sa ajunga la 65 de kilograme! "Am pofte, dar mananc putin si mestec mult si bine"

Ozana a slăbit 17 kilograme, în decurs de două luni de la operaţia de micşorare a stomacului pe care a suferit-o.

Şi nu se va opri aici, căci şi-a propus să ajungă la o greutate de 65 de kilograme. O dată cu noua siluetă, jurata şi-a schimbat garderoba şi a renunţat la breton, scrie WOWbiz.ro.

“Am dăruit hainele mari persoanelor dragi şi, de curând, am renunţat definitiv la breton. Pentru că am frumtea lată şi ochii puternici, m-am gândit să îmi pun astfel trăsăturile în evidenţă”, spune cantareata.

Vezi in GALERIA FOTO ce silueta WOW are!

Ozana Barabancea mărturiseşte că se simte bine şi este foarte mulţumită că a ales să facă această operaţie. “Pentru mine, această operaţie este o binecuvântare şi îi mulţumesc domnului doctor că m-a convins să mă operez, fără să mă forţeze în vreun fel. Eu am intrat în sala de operaţie perfect convinsă că va fi bine.

Am spus Tatăl Nostru cu voce tare şi am ştiut că intervenţia va fi o reuşită. Mi-am programat psihicul pentru ca totul să fie foarte bine. Mă bucur din toată inima că am făcut această operaţie de micşorare de stomac!”, adaugă ea.

Vedeta de televiziune spune că are voie să mănânce orice, de trei ori pe zi, însă fiecare porţie să nu depăşească 100 de grame. “Am pofte, dar mănânc puţin şi mestec mult şi bine.

Mi-am schimbat gusturile. Dar accept cu bucurie orice schimbare provocată de operaţie. Voi trece cu bine peste toate. Sunt optimistă. Sunt credincioasă. Sunt fericită”, conchide Ozana Barabancea.
 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum arată Ozana Barabancea la trei săptămâni după ce şi-a micşorat stomacul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies