Bianca, "razboi pe porunci" cu Teo si Bursucu! Noua prezentatoare de la "Te vreau langa mine" a raspuns provocarilor! "Am mari emotii pentru saptamana viitoare, sper sa ma descurc"

Bianca,
Bianca, "razboi pe porunci" cu Teo si Bursucu! Noua prezentatoare de la "Te vreau langa mine" a raspuns provocarilor! "Am mari emotii pentru saptamana viitoare, sper sa ma descurc"

Bianca Dragusanu are mari emotii. Incepand de luni, 18 septembrie, o veti putea urmari la carma emisiunii "Te vreau langa mine". Astazi a fost la "Teo Show" si s-a jucat "razboi pe porunci" cu Teo si Bursucu.

"Astazi am fost la repetitii! Eu nu am facut niciodata pana acum cacofonii... Dar azi, in direct, am facut. Am niste emotii... Cred ca e si pentru ca imi doresc mult sa iasa foarte bine, scrie WOWBiz.ro.

Echipa e langa mine, cu trup si suflet. Toata lumea ma sustine, dar m-am trezit in niste situatii...

Sper sa ma descurc! Sunt curioasa ce o sa-mi spuna Victor, nu am apucat sa vorbesc deloc cu el astazi, in prima zi de repetitii!", a declarat Bianca Dragusanu la Kanal D.

Apoi, Bursucu si Teo au provocat-o sa joace carti pe porunci. Bianca Dragusanu a facut fata cu brio tuturor provocarilor, nu s-a dat in laturi de la nicio porunca primita.

 

 

L-a dat afara din platou pe recalcitrantul Bursucu, a prezentat un cuplu dupa ce a inhalat heliu, a facut super show si a marturisit ca abia asteapta sa se intalneasca de saptamana viitoare cu telespectatorii! 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Bianca a primit numai critici de la juratii "Bravo, ai stil!" - Ce greseli vestimentare a facut!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies