Radem, glumim, dar ce s-a intamplat cu Iulia Albu? Jurata "Bravo, ai stil", aparitie WOW, in platou la WOWbiz!

Radem, glumim, dar ce s-a intamplat cu Iulia Albu? Jurata
Radem, glumim, dar ce s-a intamplat cu Iulia Albu? Jurata "Bravo, ai stil", aparitie WOW, in platou la WOWbiz!

Iulia Albu si-a facut aparitia in platou la WOWbiz si in sezonul de anul acesta, si nu oricum, ci intr-o tinuta spectaculoasa. Jurata "Bravo, ai stil" si-a asortat la tinuta si cadoul Andreei Mantea, o pereche de cercei si o brosa, pe care i le-a oferit colegei sale, de ziua ei de nastere, scrie WOWbiz.ro.

In timp ce gurile rele spuneau ca Iulia ALbu nu ar mai lucra la Kanal D, iata ca cel mai aspru critic de moda le-a dat peste nas carcotasilor.

Zvonurile ca Iulia Albu nu ar mai face parte din familia Kanal D au venit la scurt timp dupa ce cantareata Celia a primit trofeul BAU din partea Iuliei.
"Este foarte trist, sunt in doliu, dupa cum puteti observa. Sunt foarte frumusica, nu vi se pare? Este foarte bine. Care job? Am 5 joburi!", a spus Iulia Albu, nonsalant.


"Managerul unei agentii de PR, printre altele este PR-ul Celiei si inteleg ca i-ai dat trofeul BAU Celiei si el a trimis niste energii negative asupra ta", a incercat Victor sa lamureasca situatia.

Iulia Albu nu a putut decat sa se amuze de situatie.

"Eu cred ca daca vorbim de voodoo si alte chestii stiti foarte bine cine este mama lor.


Noi nu am mai avut rubrica saptamana trecuta pentru ca a intrat serialul nou. Eu zic sa nu te bucuri, draga Andreea, ne vedem la rubrica.
Stilul unora a murit, se leaga de anumite figuri cunoscute, pentru ca, nu-i asa, toata lumea o stie pe doamna cu gaina. Tu, mai nou, Victor, esti colegul meu de doua ori pe saptamana"
, a mai adaugat Iulia.

Victor Slav si Iulia Albu, colegi si la WOWbiz si la "Bravo, ai stil"

Telespectatorii vor avea parte de o surpriza placuta, atunci cand Victor Slav, insotit de Bogdan Vladau si George, isi vor face aparitia in platou celei mai tari emisiuni de fashion din Romania.

Iulia Albu nu a vrut sa dezvaluie toata surpriza, insa si-a asigurat telespectatorii ca va reveni in forta, de saptamana viitoare, cu ravnitul trofeu WOW si temutul trofeu BAU, spre a fi impartite vedetelor din Romania.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum sa porti centurile late!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies