Andreea Raicu: "Am vrut sa fac un copil, dar ma bucur ca nu am facut-o, pentru ca..."- Fosta prezentatoare de televiziune se lupta cu prejudecatile oamenilor care nu inteleg de ce nu a devenit mama pana la 40 de ani!

Andreea Raicu:
Andreea Raicu: "Am vrut sa fac un copil, dar ma bucur ca nu am facut-o, pentru ca..."- Fosta prezentatoare de televiziune se lupta cu prejudecatile oamenilor care nu inteleg de ce nu a devenit mama pana la 40 de ani!

Andreea Raicu are 40 de ani, este fericita si implinita, chiar daca pana la varsta aceasta nu a devenit mamica.

Fosta prezentatoare de televiziune a stat de vorba cu Teo Trandafir si a dezvaluit ca se lupta in permanenta cu prejudecatile oamenilor care nu inteleg de ce nu face un copil, scrie WOWbiz.ro.

"N-a venit, nu stiu, nu s-a intamplat. Nici nu mai stau sa caut explicatii de ce s-a intamplat sau nu s-a intamplat. Cred cu tarie ca asa cum ne intrebam multe lucruri inainte sa luam o decizie importanta.

E o decizie foarte importanta sa faci un copil.

Eu nu am spus ca nu e bine sa faci copii. Sau ca nu vreau sa fac. Am spus doar ca e foarte important sa te intrebi daca esti pregatit si daca vrei cu adevarat. Sunt foarte multe femei care fac asta pentru ca asa trebuie, pentru ca vor sa refaca o relatie sau pentru ca au ajuns la 40 de ani! De parca un copil este o asigurare a unei batraneti fericite si linistite.

Copilul nu iti apartine, pe care tu il folosesti cand vrei. Si eu am vrut sa fac un copil ca sa imi umplu niste goluri. Si ma bucur ca nu am facut-o. Pentru ca i-as fi transmis multe din frustrarile mele.

Faci greseli indiferent de cate carti vei citi despre cresterea unui copil. E foarte greu sa cresti un copil.


Nu trebuie sa ma scuz fata de nimeni ca nu am un copil.
Daca nu s-a intamplat inseamna ca Dumnezeu nu a vrut. Nu e bine nicicum, indiferent ce ai face. Nu toate femeile sunt facute sa aiba copii. Nu se face copilul ca tu sa umpli goluri, ca sa repari!

Cred ca e o forma de egoism sa faci un copil desi nu esti pregatit. Trebuie sa ii oferi, ma refer la timp si disponibilitate emotionala.

In copilarie am avut totul, mai putin prezenta mamei. Si pentru mine a fost foarte trist ca mama nu era langa mine. Isi dorea sa fie cu mine, dar nu putea, pentru ca avea o meserie care nu ii permitea sa stea langa mine, era insotitor de bord.

Prea multa agresivitate din partea unor doamne. Au aruncat cu pietre in mine, dar nu le judec", a declarat Andreea Raicu in cadrul emisiunii Teo Show.

Desi nu este mama, Andreei ii plac foarte mult copiii. "Trag la mine, oriunde ma duc. Imi plac foarte mult", a precizat Raicu.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Andreea Raicu: "Mi-era frica sa nu gresesc, mi-era frica sa nu spuna oamenii ca nu fac ceva bine"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies