De ce apar durerile de calcai!

De ce apar durerile de calcai!
De ce apar durerile de calcai!

Durerile de la nivelul calcaiului sunt extrem de comune, insa multi oameni nu le acorda suficienta atentie si evita sa mearga la medic pentru o evaluare.

Dr. Tarek Nazer prezinta cele mai frecvente cauze ale durerilor de calcai:

Fasceita plantara

Este cea mai comuna cauza a durerilor de la nivelul calcaiului, reprezentata prin inflamatia fasceitei plantare, ce formeaza scobitura piciorului. Durerile apar la mersul indelungat si in ortostatismul prelungit.

Pintenii calcaneeni

Acesti pinteni apar ca niste osteofite (proeminente osoase) pe marginea plantara anterioara a calcaneului, de regula se asociaza si cu fasceita plantara. Cauzele aparitiei sunt numeroase de la efortul fizic prelungit, sariturile, alergatul sau ortostatismul prelungit.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cel mai mare lautar roman a facut anuntul in lacrimi: "Mare, mare tragedie si totodata mare durere in sufletele lautarilor Moldovei! A murit subit si foarte tanar, la varsta de doar 26 de ani!"

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies