Stilul, unde-i stilul? Maurice Munteanu nu stă la discuţii şi taxează grav orice greşeală!

Stilul, unde-i stilul? Maurice Munteanu nu stă la discuţii şi taxează grav orice greşeală!
Stilul, unde-i stilul? Maurice Munteanu nu stă la discuţii şi taxează grav orice greşeală!

Fiecare Gala a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata sambata, de la ora 22:00, la Kanal D vine cu noi incercari pentru concurentele ramase in competitia care le poate schimba viata si le poate propulsa in lumea fascinanta a televiziunii.

Emotiile sunt uriase si de aceasta data intrucat o concurenta isi va lua adio sambata de la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Competitia este acerba, iar juratii fac tot posibilul ca cea mai buna din punct de vedere stilistic sa castige. In editia difuzata maine seara, la ora 22:00, Maurice Munteanu nu sta la discutii si le supune la un test rapid de stil pe Emiliana si Iuliana, inca de cand acestea păşesc pe platoul emisiunii.

Dorindu-si ca cele doua fete sa explice in ce stil ar incadra outfitul abordat, juratul le pune in mare incurcatura.

„Cum ati defini acest stil? V-ati imbracat astazi in stilul...? Daca nu raspundeti in urmatoarea secunda, aveti doua puncte scazute din nota finala. A, v-ati imbracat in ceva ce nu stiti?”, spune Maurice, in timp ce presiunea este uriasa pe umerii celor doua fete.

Care este raspunsul Emilianei si Iulianei si daca au reusit acestea sa il induplece pe jurat veti putea afla urmarind Gala „Bravo, ai stil!”, difuzata maine seara, incepand cu ora 22:00, la Kanal D!
 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Marisa a revenit la "Bravo, ai stil!" - Ce le-a spus concurentelor!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies