Diana Dumitrescu inca nu si-a revenit dupa moartea tatalui ei: "Din păcate, l-am pierdut"

Diana Dumitrescu inca nu si-a revenit dupa moartea tatalui ei:
Diana Dumitrescu inca nu si-a revenit dupa moartea tatalui ei: "Din păcate, l-am pierdut"

Diana Dumitrescu si iubitul ei se iubesc mult si vor sa se casatoreasca. Vedeta a vorbit despre nunta in cadrul unui interviu.

 

 

"Probabil că la anu’, nu e sigur, adică noi nu ne grăbim. Nu ştiu, asta mai mult pentru actele copilului, probabil că am semna actele. Ne-ar fi plăcut nouă să facem undeva în iarnă, să fie o nuntă cu zăpadă. Vezi de ce nu facem nuntă? Eu vreau ceva doar cu familia, el îşi doreşte o nuntă mare. Ştii rochia aia foarte decoltată şi cu trenă lungă? Eh, aşa vrea", a declarat Diana Dumitrescu la TV, conform WOWbiz.ro.

 

In plus, vedeta a vorbit si despre un subiect dureros: moartea tatalui ei.

 

"Da, pe tatăl meu îl purtăm în suflet cu toţii. Sunt bine, sunt ok. Este un subiect pe care nu vreau să-l ating şi despre care nu vreau să vorbesc. Da, tata a murit în vară. Din păcate, l-am pierdut, dar el este cu noi, în sufletul nostru şi îl iubim foarte, foarte mult.

Nu mă emoţionaţi, că nu vreau să plâng. El s-ar fi uitat acum la TV şi ar fi spus: «Ia-uite ce frumoasă e fata mea la televizor!» Da, aşa spunea, e greu, mai pui mâna pe telefon şi îţi vine să suni, dar apoi îmi spun: «Ah... nu mai e».", a  declarat actrita.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Diana Dumitrescu a fost ceruta de sotie si a spus "DA"! Blondina a povestit cum a surprins-o iubitul ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies