Mariana Cojocaru a intrat la apa! Celebrul astrolog a topit 10 kilograme cum ai bate din palme!

Mariana Cojocaru a intrat la apa! Celebrul astrolog a topit 10 kilograme cum ai bate din palme!
Mariana Cojocaru a intrat la apa! Celebrul astrolog a topit 10 kilograme cum ai bate din palme!

Astrologul Mariana Cojocaru si-a pus prietenii si cunoscutii pe jar, dupa ce a slabit alarmant de mult intr-o perioada destul de scurta.

Procesul a inceput in primavara acestui an. Kilogramele pierdute au inceput sa se observe mai intai in vara, cand astrologul afisa o silueta vizibil mai mica, ca mai apoi sa se observe din ce in ce mai bine.

Transformarea Marianei Cojocaru a fost sesizata de colaboratorii si persoanele cu care celebrul astrolog interactioneaza si mai putin de telespectatori.

Discreta in privinta planurilor si vietii sale personale la inceput, Mariana Cojocaru a evitat sa vorbeasca despre dieta si secretele slabirii sale spectaculoase.

Din acest motiv, in scurt timp, prietenii si cunoscutatii sai au inceput sa isi faca griji, gandindu-se ca nu cumva slabirea vertiginoasa sa se fi produs din cauze medicale, pe fondul unui boli. 

Contatata de Kfetele.ro, Mariana Cojocaru ne-a dezvaluit ca a fost dorinta sa secreta sa scape de un surplus de greutate, iar slabirea sa s-a produs controlat.

“Am slabit, intr-adevar.

Am urmat o dieta pe care mi-am facut-o eu, nu am fost la nutritionist. Fac si sport, sigur. Dar sport faceam si inainte, cand eram mai plinuta. Am muncit si mult in ultima perioada, am avut o vara plina, cu multe activitati, si cred ca m-a ajutat si acest lucru… sa mai scap de kilograme. Ma simt bine in pielea mea, sunt atenta la ce mananc si fac si miscare.
Alt secret nu am”
, ne-a declarat Mariana Cojocaru. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop Mariana Cojocaru! Ce zodii trebuie sa ia DECIZII RADICALE in ziua echinoctiului de toamna!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies