Horoscop ASTROCAFE pentru 8 octombrie: Decizii importante care pot schimba viata

Horoscop ASTROCAFE pentru 8 octombrie: Decizii importante care pot schimba viata
Horoscop ASTROCAFE pentru 8 octombrie: Decizii importante care pot schimba viata

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 8 octombrie 2017.

Berbec

 

Cheltuielile necesare traiului cotidian vor fi frecvente in zilele acestui sfarsit de saptamana. In sufletul tau exista temeri profunde legate, atat de locul de munca, cat si de veniturile aferente. Si totusi, acum sunt momente excelente pentru a te detasa de aspectele materiale ale vietii, reusind pana la urma acest lucru, cu succes. De fapt este o provocare a destinului, pentru a aborda tu altfel tot ce este legat de munca si implicatiile ei.

Relaxeaza-te cu o baie aromata!

 

Taur

 

In aceste zile de weekend poti visa cu ochii deschisi, poti planifica tot ce doresti sa fii sau sa ai. Chiar daca, starile tale de spirit sunt oscilante, daca te straduiesti putin te vei echilibra foarte bine. Adopta o dieta usoara, relaxeaza-te la o plimbare in aer liber, fereste-te de spatii aglomerate si de persoanele care cer prea mult de la tine.

Este posibil ca o discutie cu cineva aflat departe de granitele tarii sa iti dea vesti interesante si de folos.

 

Gemeni

 

Ar fi foarte bine daca te-ai detasa de forfota zilnica si te-ai retrage intr-un loc linistit. Oboseala isi poate spune cuvantul si chiar ai nevoie de odihna, relxare si numai compania oamenilor dragi si de incredere.

Evita sa te gandesti la marile probleme ale vietii tale sau sa alcatuiesti planuri. Asta deoarece, mentalul tau este intr-o binemeritata pauza. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca erorile se produc usor.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

A avut mereu dreptate! Acum, Maria Ghiorghiu a prevazut o noua tragedie: "Un cutremur provocat, morti multi sub daramaturi"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies