Anda Adam, despre viata de mamica de fetita: "Daca o sa ajung vreodata desculta la vreun concert, sa stiti ca Eveline e de vina"

Anda Adam, despre viata de mamica de fetita:
Anda Adam, despre viata de mamica de fetita: "Daca o sa ajung vreodata desculta la vreun concert, sa stiti ca Eveline e de vina"

Anda Adam are o fetita foarte activa si independenta. Micuta Eveline este fascinata de hainele si incaltarile pe care le poarta mamica ei si de fiecare daca o "saboteaza" atunci cand isi pregateste bagajul pentru concerte sau alte evenimente.

"Imi ia pantofii, imi ia jachetele, sepcile, tot ce prinde. Pe toate le pune pe ea. Am zis ca sigur intr-o buna zi o sa ajung la un concert cu o singura sandala. Pentru ca eu pun in bagaj si ea scoate. Cand imi fac bagajul sa plec la un eveniment, eu pun si ea scoate! Eu pun buza, ea scoate tricoul... Daca o sa fiu vreodata desculta la un concert, sa stiti ca asta s-a intamplat.

Se incalta cu ale mele, cu ale lu' tati...", a spus Anda Adam la Teo Show, conform WOWbiz.ro.

Eveline e o fetita cu personalitate.

 

"Nu vorbeste inca foarte mult. A inceput sa spuna doar lucruri care o intereseaza foarte tare. Spune "aia", "al meu". Imediat zice "nu, nu", daca vrei sa ii iei ceva din mana. 

Este independenta, am observat de cand avea opt luni. Ea tot ce poate sa faca vrea sa faca singura! Poate, nu poate, ii iese, nu ii iese, nu conteaza. Ea se spala singura, se imbraca singura", a mai declarat cantareta la Kanal D.

 

 

 

Anda Adam recunoaste ca nu este deloc usor sa fie si mamica, si cantareata.

"Este greu. Iti trebuie mult timp. Daca inainte stateam mai relaxata pe o canapea si dadeam mailuri, acum o fac cu Eveline intr-o mana, vorbesc la telefon, iar cu cealalta mana trimit e-mailuri", a explicat blonda intr-un interviu pentru Teo Show. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Anda Adam a scos o colectie de bijuterii pentru glezne pe care sa le porti la costume de baie! Foto!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Iulia Albu, impresionata de Anda Adam! I-a dat trofeul WOW! Loredana Groza a primit nota 0, Valentina Pelinel, trofeul Bau!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies