Are Melania Trump o sosie sau nu? Internautii spun ca aceste imagini o dau de gol

Are Melania Trump o sosie sau nu? Internautii spun ca aceste imagini o dau de gol
Are Melania Trump o sosie sau nu? Internautii spun ca aceste imagini o dau de gol

O intreaga teorie a conspiratiei vizeaza Casa Alba. Are Melania Trump o sosie sau nu? Aceasta este intrebarea care sta acum pe buzele tuturor. La ultimele aparitii, prima doamna a Americii a avut o prezenta cel putin ciudata. Priviti in ce ipostaza au suprins-o camerele de filmat.

 

Melania Trump are o sosie? Cine este in realitate  femeia care se afiseaza langa Donald Trump? Titlurile din presa tabloida de peste ocean au creat o adevarata isterie in randul americanilor, scriu StirileKanald.ro.

Ultima aparitie a primei doamne imparte America in doua.Femeia din imagine este sau nu Melania?

Ochelarii mari de soare ii acopera aproape jumatate din fata, iar nasul nu pare natural, spun internautii. Acestia au comparat mai multe fotografii cu sotia predesedintelui si au  ajuns la concluzia ca nasul Melaniei este in realitate mult mai mic, decat cel al femeii care sta, in timpul acestui discurs langa DonaldTrump.

La o privire mai atenta nici buzele nu seamana cu cele ale sotiei Presedintelui.

Unde mai pui ca pe parcursul intregului discurs, presupusa sosie isi tine mainile ascunse in buzunarele  trench-ului.Iar daca aparitia intriganta nu era de ajuns pentru a da de gandit jurnalistilor, discursul lui Trump adanceste misterul.Acesta mentioneaza ca sotia lui...se afla langa el. Ciudat, nu-i asa?

“Sotia mea, Melania care se intampla sa fie chiar aici crede ca problema este extrem de importanta si este foarte implicata si chira isi doreste sa fie implicata in aceasta situatie”, a declarat Donald Trump.

De ce si-a dorit Trumo sa specifice ceva ce ar fi fost evident? De ce a mentionat numele Melaniei? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care si le-au adresat comentatorii americani.

Isteria s-a declansat dupa ce o jurnalista din America, Andrea Wagner Barton a postat pe retelele de socializare o fotografie din cadrul evenimentului. A afirmat ca femeia cu ochelari de soare si pardesiu era de fapt dublura Melaniei.

Postarea a devenit imediat virala iar oameni de pretudindeni au reactionat pe retelele de socializare unde au postat diverse gif-uri sau imagini amuzante.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Bianca Dragusanu, dezvaluiri despre relatia perfecta: "Daca iubesti o femeie prea devreme, se..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies